nytt inlägg

Det var längesedan jag skrev sist jag vet.  Ibland finns lusten där för att skriva och ibland inte. Precis som när jag skrev dagbok förr i tiden så kan det dröja dagar, månader, år.

Jag är iallafall hemkommen till Sverige igen och nu sitter jag i soffan i Kämpersvik och lyssnar till regndropparna som skvätter mot plåttaket. Imorgon är det midsommar. Allt är precis som det ska vara.

Resan efter Thailand var fantastisk. Okej Thailand var inte helt kasst men jag skulle inte råda någon att åka dit. Nya Zeeland saknade jag så fort jag lyfte med planet så dit måste jag verkligen åka tillbaka! Ni kan ju ana den storslagna naturen i några utav bilderna i tidigare inlägg.

Fiji var ett paradis! Vi hade köpt en paketresa som innebar totalt 7 nätter på 4 olika öar (med frukost, lunch, middag). Nästan alla andra hade köpt samma tripp så vi reste med samma personer under hela veckan vilket var kul för man lärde känna jättemånga! Varje eftermiddag spelade vi beachvolleyboll och de glada fijianerna var med och livade upp stämningen med sina hysteriska skrattattacker.

Den coolaste upplevelsen under hela resan hade vi på Fiji och det var när vi snorklade med djävulsrockor. Jag var en millimeter från att klappa den men strömmen var för stark och mina simfenor (eller benmuskler) var för små.




Jag simmade med sju olika rockor och man blev tveksam om de äter människor eller inte när de simmar mot en med öppen mun size jag x 2.

lite bilder från Fiji:

Vår fina "bure"

min läsplats

seglingen hem från cast away island

kvällssångerna
blue lagoon
törstiga och hungriga var vi. mätta och belåtna blev vi!



Fick en fin palmbladsväska. försökte göra den själv först men var tvungen att ta hjälp...

bounty island. utanför vår bure

bounty!

Cast away Island.




Hittade Wilson på cast away island!!!!



Längtar verkligen tillbaka! BULA FIJI!

(ordet Bula kan man använda i vilket sammanhang som helst. här menas det: leve, älskade, heja, underbara, med mera med mera.....)


Jag har jobbat på Sportshopen i en vecka nu och det känns helt okej. Igår jobbade vi ännu ett monsterpass dvs från 9.30 till 2.40.  Då återstår bara 8 onsdagar. Den här sommaren kommer bli SMÄRTFRI! (kanske)

Midsommar imorgon alltså. Jag har tagit ledigt så det blir den årliga dansen runt midsommarstången följt av middag med siiiil å potäder. På kvällen blir det grillning på klipporna med vänner! Ser fram emot det!!!

puss på er!

Och GLAD MIDSOMMAR!!!!


RSS 2.0