Dålig karma?

Det känns som att allt har gått emot mig idag! MINA MOBILHÖRLURAR ÄR STULNA!! Det var första gången som jag lämnade kvar hörlurarna på citymail över natten och jag tänkte specifikt på att de inte skulle ligga synligt på bänken så jag stoppade omsorgsfullt ner dem i ena byxfickan för att städpersonalen som skulle komma senare på eftermiddagen inte skulle få någon idé... men jag tänkte att det var ett överdrivet resonemang. Jag ville ändå vara säker på att de inte skulle försvinna. Så imorse när jag kom till jobbet och drog på mig mina byxor så kände jag efter i fickorna. TOMT! De var stulna! Hittade dessutom spår efter förövarna. En disktrasa låg bakom en av lådorna jag ställt upp på bänken dagen innan! Så vad ska jag göra? Ringa till de jävla städarna och kräva att få tillbaka mina hörlurar. De kommer säkert svara: "oj förlåt. det ska inte hända igen, du får tillbaka dom nästa gång vi kommer". Jag kommer aldrig att få tillbaka dom, det är bara att inse. Istället för att få njuta av Josefine Crawfords och Jakob Öqvists morgonprogram i "the Voice of hiphop and RnB" måste jag istället genomlida tre timmar genom att lyssna på  "rivstart". Jag lider när jag hör deras röster, jag lider när jag hör deras meningar och jag lider när jag hör musiken de spelar. Det var den funktionen mina hörlurar hade. Att eliminera detta lidande!

Sen hände det massa jobbiga saker som jag inte ens orkar berätta om här. Småsaker som kändes skitobbiga pga morgonens förlust! Sedan stämplade jag ut från jobbet någon gång runt 15.30 men kom inte därifrån förrän 17.15 på grund av att jag var tvungen att vänta på en vikarie. Suck! Men jag hann göra lite av morgondagens jobb så lite glad blev jag ändå =).

Ska skriva en prövning i kemi A på tisdag och frågade om jag kunde få ledigt. Så klart jag inte fick! Det ska anmälas senast två veckor i förväg och så ska det fyllas i blanketter och skickas hit och dit och bli godkänt. Jag har betalat 500 riksdaler för den där prövningen och den ska göras! Jag skiter i alla jäkla blanketter!

För övrigt tycker jag att Andreas i "made in sweden" får skärpa till sig!

Nu ska här sovas

godnatt!


Årets låt...

Vad har hänt med svensk musiksmak?! Jag tänker närmare bestämt på p3-guldgala som sändes igår i svt. Det har producerats så mycket bra musik förra året men årets låt blev krunegårds "jag är en vampyr". PINSAMT! Lykke lis "stand-intalare"/manager var också ganska pinsam då han höll tacktal för årets pop när hon vunnit pris för årets nykomling...sjukt kul haha!

Igår var jag som sagt uppe i bohuslän och kollade till stugorna. Det blev en mycket snabb visit då de var minusgrader utomhus och ännu kallare inomhus...höll på att frysa fötterna av mig. pga av kylan blevde tyvärr inget besök i Grebbestad men Fjällbacka körde vi igenom och stannade också vid kyrkan, här är en bild på den fin utsikten därifrån:



Här följer också en bild från viken i Kämpersvik:



is!!!!!

Jag hittade min kameraladdare också!! Jag hade nästan gett upp hoppet om att någonsin återfinna den när Katta tipsade mig om att det låg massa laddare i skåpet under stereon. DÄR FANNS DEN!!! Lyckan var total!

Snart kommer Carin och hämtar hem sin katt räsersune som vi tagit hand om en vecka eftersom hon varit i Egypten. Han och Samson trivs så bra ihop så det känns lite vemodigt...de kommer sakna varandra så!



Imorgon är det måndag igen. Tjohoo!

HELG!

Min blogg skulle egentligen inte hetat   "theworldisbeautiful" utan något i stil med "lifeofhanna" (undertiteln) eller "hannabryngelsson" men det blev struligt när jag skapade den och det gick inte att ändra så det blev vad den fick heta. Rätt så passande namn om några månader när jag ger mig ut på min efterlängtade resa jorden runt. Jag hoppas att världen (iallafall de platser jag ska besöka) är så vacker som jag föreställt mig. Denna föreställning kommer mestadels från bilder på google earth. Riktigt bra program, ladda hem om ni inte redan har det!


Den här kvällen har jag spenderat helt utslagen i soffan. Veckan som gått har varit sjukt jobbig på citymail då det dels varit stor postmängd och dels att jag gått rundor som jag inte gått förut. Konstigt att brevutdelning kan framkalla så mycket känslor. känslor som stress, desperation, förtvivlan och hjälplöshet har flugit fram och tillbaka i mitt huvud de senaste dagarna och jag har i förhoppning om att det ska kännas något bättre ringt Jonte och beklagat mig nära till gråt många gånger! Idag har jag nog haft den värsta dagen på väldigt länge. ALLT gick emot mig. hissar som var trasiga, massvis med företag jag inte hittade, koder som inte fungerade,med mera med mera med mera.... Dessutom hade jag fått höra att det var en av de bästa rundorna på hela kontoret. HA!

Skönt med helg nu iallafall. Tråkigt bara att jag inte orkade gå på after work med mina gamla kollegor from back in the days. Det får bli en annan gång när jag känner mig piggare...

Imorgon åker jag Katta och Anders upp till sommarstugan i kämpersvik. Hoppas hoppas hoppas att min kameraladdare värd 600:- finns där, annars måste jag köpa en ny och det vill inte jag.

ha en bra helg!! 

nyårsresa??

Äntligen har jag blivit frisk! Eller iallafall såpass frisk att jag kan jobba. Har dock fortfarande kvar den envisa hostan men jag ska nog övervinna den också.

För tillfället sitter jag i soffan och njuter av svenskarnas framgångar i slalom. I nuläget är det enbart svenskar på prispallen men de bästa åkarna återstår tyvärr...Man blir ju onekligen sugen på en skidresa men det får bli till nästa år. nyårsresa kanske? någon som är sugen?

Om någon timme landar mina kompisar Carin och Fredrik i Sharm el sheikh, all inclusive. jag är så avundsjuk. Jag hade också velat vara där!! hittade lite bilder på google earth, verkar som att det finns grym snorkling där borta;



paradiset... de kommer ha en underbar vecka!!



stackars...

Jag har varit sjuk alldelles för länge nu. Som de flesta andra vid den här årstiden lider jag av feber och hosta och hosta och hosta som aldrig tycks gå över. Jag lider verkligen och Jonte lider som tvingas lyssna på min hostningsattacker med 30 sek intervall men framförallt lider han nog av mitt gnäll däremellan. För jag tycker verkligen synd om mig själv när jag är sjuk, speciellt när jag är i hans sällskap. Dessvärre har han också varit sjuk så han har inte kunnat ta hand om mig. Ingen av oss har heller orkat städa eller diska vilket resulterat i att lägenheten sett något oordnad ut... 

Igår städade vi iallafall hela lägenheten, eller om det var i förrgår. Jag minns inte. Så nu kan vi börja om från början. Att stöka ner...För att sedan få nöjet att städa igen. 

Det är strålande sol ute!! Underbart! För dem som kan gå ut... Det kan inte jag tyvärr. jag är bitter! De fåtal dagarna det är sol i göteborg på ett år infaller de just den veckan jag är sjuk. Å andra sidan lämnar jag våren i sverige för att åka till Thailand i april. Vi anländer dessutom den varmaste månaden på året!!

Det ser jag fram emot!!!

RSS 2.0