ny adress

Det kommer inte att skrivas mer på den här bloggen så jag hänvisar istället till följande sida:
http://hannabryngelsson.blogg.se



living the perfect life!

ojoj nu är det visst en månad sen jag skrev ungefär. härligt med månadsrapporter...nej jag måste skärpa mig nu! Minst en gång i veckan!!

Sommaren är snart slut och jag klarade av alla dagar i den där hemska fabriken a.k.a sportshopen utan en enda sjukfrånvarodag! känns riktigt bra efter att ha jobbat runt 70 h i veckan i två månader. Till er som är kvar: GET A LIFE!! förstår allt det där tjafset om att det är bra med pengar till hösten bla bla bla. So What? vad ska ni berätta för era barnbarn om hur ni tillbringade somrarna när ni var små?



Nej! Jag och Karro har bestämt oss. Nästa sommar blir det något annat sommarjobb, hade kanske tänkt oss ålderdomshemmet i Grebbestad? Eller turistinfo? hmm tål att tänkas på. En vecka på shopen innan personalfesten känns som en bra plan...sen ska vi fylla vår sommar med tältning på öar, utflykter, hästridning, filmkvällar, grillkvällar, beachvolley, promenader på bryggan i grebbestad, shopping mm.  Det vill säga ALLT som man inte hinner med när man är sportshopare!

Nu har jag iallafall varit ledig i en vecka och det känns som en månad. LYX är att jag är ledig en vecka till OCH det är friidrott på televisionen hela dagarna. Perfection!

(till sportshoparna som är kvar: jag menade inget illa. ni är jätteduktiga!)

Den här lediga veckan kommer jag tillbringa så här:



Att vara ledig is the shit!



RSS 2.0